<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/00524113944390847332" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9133882838961730418\x26blogName\x3dA+Hundred+Dollar+Bills\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ayulhasriq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ayulhasriq.blogspot.com/\x26vt\x3d-1967524431835879794', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography geeks archives


The dork


Hello,my name is muhammad amirul hasriq zulkifli . call me ayul :D . studying in uitm Lendu , Melaka in dip in accountancy . yeah ! account . i dont even know why i took the course . ha-ha ! . born on 6th october 1991 . his a libra guys ! OMG three times ! lol . love to make friend and im very happy if i can make them laugh :) im a chelsea fans who can play football like em' . in game i mean . teheee . can layan all songs . but im into acoustic or lullaby songs . it make me calm and easy . i think interior designer is way way cooler than an accountant . using k850i sony ericsson . and still in learning to likes it . haha . sory for da bad english . kay , enjoy my blog . :) <333 ♥♥♥

Comment here!

Follow :)

09 April 2012
MALAS
assalammualaikum . dah bersawang aku rasa blog nih . nak update pun rasa malas gila . dalam kepala otak ni rasa macam macam nak update . pasal uitm , to do list , kerja , feeling . everything lah ! tapi malas gila . so aku rasa aku tanak update lah . haha . byee .
27 March 2012
COME BACK
perhaps on april 2012 :)
10 May 2011


BBQ PARTY DIA4A : )


09 May 2011

SELAMAT HARI IBU
Terima kasih ibu :) kepada ibu , selamat hari ibu . kepada mak , selamat hari ibu . kepada nenek , selamat hari ibu , kepada wanita wanita , selamat hari ibu , kepada faraheen , selamat hari ibu , kepada kawan kawan perempuan , selamat hari ibu . kepada semua . selamat hari ibu . god bless you .
17 April 2011
PENGAJARAN
Jumaat hari tu aku decided untuk balik klang after test akaun . yeah , i know . jumaat cuti melaka bersejarah kan ? but nak buat cam mana . lec aku semangat buat test . so , layan kan aja lah .

so , dalam 12.30 tu fysa call aku , suruh turun and datang blok teja . aku yang dah memang berkemas ni gerak terus lah . before tu jumpa farahin jap . minta tolong dia hantar kan kad aktiviti kolej aku . then terus jumpa fysa . nani pulak dah lama tunggu kat bank .

nak jadi kan cerita , time kitorang kat bus stand tu . aku nampak sorang pak cik teksi ni . tua . tapi aku buat muka tak kenal je ah sebab dia mengharapkan kami naik teksi dia . kitorang plak rasa cam nak naik bus g alor gajah tu . dalam 5 minit after that , satu teksi 2 ni datang . potong que pak cik tua tu . pemandu teksi 2 tu agak tua , pakai spek , but lagi smart from pakcik tua tuh . then dia dengan slumber badak nya , terus tanya bebudak kat bus stand . dik , mari naik . rm 2 sorang .

aku duk perhati je ah gelagat dua orang tu . and yang paling aku pelik , pak cik tua tu biar kan je yang pemandu kuang ajaq tu amik customer dia . siap tolong cakap kan kat customer tu lagi . haaa , naik ah teksi depan tu dulu . sila sila . then pemandu teksi 2 blah .

8 minit kemudian , fysa ajak naik teksi . aku and nani setuju je lah . then tetiba ada sorang minah dari mana ntah cakap nak naik teksi gak . so , kami berempat naik . aku pun bertanya ah . " pak cik , asal pemandu teksi 2 tadi potong que , pak cik buat bodo? " then pak cik tu jawab . " hidup ni kena bersabar nak , jangan sebab benda kecik kita bergado . kita islam sama islam . stakat dia amik customer pakcik 2 3 orang tu baru brape hinggit . tade hal lah . rezeki mesti ada kat mana mana " aku pun macam berfikir jap . betul gak . tadi pak cik tua ni rugi 3 customer ( yang naik pemandu teksi 2 ) , skang pak cik ni angkut 4 orang customer .

so , setiap benda yang kita buat , sabar , and chilax . mesti ada hikmah nya :)
05 April 2011


TIADA SABAR NYA

Cuti sem bakal bermula sebulan lagi . dan aku sudah merasa bahang nya . hoorah ! wahai rakan rakan seperjuangan dari aku belum sunat sampai dah tumbuh bulu kat dagu . mari kita berjuang . berjuang mencari erti cuti semester kali ini ! looking forward to see you guys ! <3


akhir kata : KLANG RULEZZZ ! ( ayat sekolah dulu )

DOAKAN Assalammualaikum . kawan kawan yang aku sayangi .dengan berkat doa doa daripada kalian . alhamdulillah last sem aku berjaya dapat 4 flat dengan mudah nya . ( HA-HA ) . Jadi dengan rasa tunduk dan merendah diri nya , aku , muhammad amirul hasriq bin zulkifli ingin memohon doa rakan rakan agar mudah untuk aku menghadapi final examination semester 4 ini dengan lulusan anugerah dekan , hilang segala rasa malas di dalam diri , di putih kan hatinya , dan dicapaikan cita citanya untuk mengubah nasib keluarga . Aku juga meminta ampun dan maaf dari hujung kaki sampai hujung rambut . segala kekasaran dari segi fizikal mahupun mental . ampun kan lah . sesungguh nya aku ni manusia biasa . sering melakukan kesilapan . doakan aku wahai rakan rakan . terima kasih .

Iman setinggi gunung . Hati seputih salji . Budi setebal buku akaun . oh myy .